• 26.06.2019

Odamız Üyesi, S.S. Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 11:00’de Kooperatif Lokalinde gerçekleştirildi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN genel kurul toplantısına, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem KAYA ile birlikte katıldı .
Başkanımız Şükrü KESKİN; Yeniden Kooperatif başkanlığına seçilen Meclis üyemiz Sn.Adem AKMAN’ı ve Yönetim Kurulu ile Kooperatif Üyelerini tebrik etti.
“Genel Kurulun öncelikle Kooperatifimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olması dileklerimle, bereketli bol kazançlı çalışmalar dilerim. “ dedi.

• TSO Yöneticileri S.S. Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Genel Kuruluna Katıldı