• 26.06.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 4 no’lu İnşaat Meslek Komitesi Toplantısı; İnşaat Mühendisleri odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Bilecik Müteahitler Derneğinin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
Toplantıda sektörü ilgilendiren mevzuatlarda meydana gelen değişiklikler istişare edildi.İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin çözüme kavuşturulmayı bekleyen sorunları hakkında ilgili kurumların katılımı ile yapılacak olan geniş katılımlı toplantılar planlandı.

• ODAMIZ 04 NO'LU İNŞAAT MESLEK KOMİTESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ