BİLECİK TSO BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN SMMMO BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ERTUĞRUL AÇIKGÖZ'E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

• 26.06.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMMO) Başkanı seçilen Ertuğrul AÇIKGÖZ’’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, “Muhasebecilerin, Kamu adına toplanacak kaynağın oluşmasında ve ekonomik hayatın sorunlarına çözüm yolları üretmek açısından, toplumlara yararlı hizmetler sağlayan önemli bir meslek grubu olduğuna değindi”.
KESKİN son olarak, SMMMO ile oda olarak her zaman ikili işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
SMMMO Başkanı Ertuğrul AÇIKGÖZ de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TSO Başkanı KESKİN’e teşekkür etti.

• BİLECİK TSO  BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN SMMMO BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ERTUĞRUL AÇIKGÖZ'E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU