• 18.07.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, beraberinde Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün 3. Yıldönümü kapsamında Valimiz Bilal ŞENTÜRK ve İl Protokolünün katılımıyla Şehitlikte düzenlenen programa katıldılar.
Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyoruz.

• 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZÜN 3. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLİĞİMİZİ ZİYARET ETTİK