İnşaat Sektörü İstişare ve Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor

• 23.08.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Meslek Komitesi tarafından düzenlenen inşaat sektörü istişare ve değerlendirme toplantıları devam ediyor. Bilecik TSO Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Söğüt Belediyesi Yetkilileri, İnşaat Meslek Komitesi üyeleri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bilecik TSO üyeleri katıldı. Toplantıda sektörün ve üyelerimizin Odamızdan beklentileri hakkında katılımcıların görüşleri alındı. Üyelerimizin yaşadığı sorunlar istişare edilerek ilgili kurumlar nezdinde girişimde bulunulması kararlaştırıldı. Katılımcılar toplantıyı organize eden Bilecik TSO İnşaat Meslek Komitesine teşekkürlerini ileterek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

• İnşaat Sektörü İstişare ve Değerlendirme Toplantıları Devam Ediyor