Bilecik TSO Tarafından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Bot Yardımı

• 25.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda İlimiz ve Merkez İlçelerimiz İlköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.
Düzenlenen teslim töreninde İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yetkililer Yücel GÜRSOY, Mustafa BALCI, Mahmut SARAÇ, Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel EMİROĞLU katıldı.
Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN böyle faydalı sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarımızın ulaştırılması konusunda yardımlarını esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri ve çalışanlarına ve Odamız Yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

• Bilecik TSO Tarafından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Bot Yardımı