Silajlık Mısır ve Yem Bezelyesi Üretimini Yaygınlaştırma Alt Projesi

• 08.11.2019

Üretken Köy Projesi (Silajlık Mısır ve Yem Bezelyesi Üretimini Yaygınlaştırma Alt Projesi) Tanıtım Programı Bahçecik Köyünde gerçekleştirildi. Programa Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin YOLDAŞ ile Meclis Üyemiz Hakkı AYNUR ve üreticiler katıldı.Proje kapsamında köylere yem bitkisi ekimi teşvik edilerek hayvancılıkta yem maliyetlerinin %50 oranında düşürülmesi hedeflenmekte. İlde 248 köye 248 ayrı proje gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten İl Müdürü YOLDAŞ, katkılarından dolayı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

• Silajlık Mısır ve Yem Bezelyesi Üretimini Yaygınlaştırma Alt Projesi