Tarımda Gelecek Vizyonu ve Akıllı Köy Uygulamaları Semineri

• 14.11.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında “Tarımda Gelecek Vizyonu ve Akıllı Köy Uygulamaları.” Konulu seminer programı düzenlendi. Kırsal Kalkınma Uzmanı ve TABİT Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun YILDIRIM tarafından verilen seminerde; Ülkemizde ve dünyada tarım ve hayvancılık uygulamalarının geleceği hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Ayrıca Aydın Koçarlı ilçesinde faaliyete devam etmekte olan Vodafone Akıllı Köy Uygulaması ve akıllı köylerin gelecekteki yeri aktarıldı. Programa Bilecik Vali Yardımcısı Sn. Akın YILMAZ, Tarım ve Orman İl Müdürü Sn. Necmettin YOLDAŞ, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Meclis Başkanı Sn. Erdal ERŞAN, Bilecik TSO Meclis Üyeleri, Bilecik Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN, Ziraat Odaları Başkanları, Kamu Kurumlarının yetkilileri, Muhtarlar, Odamız Üyeleri ve Çiftçiler katıldı.

• Tarımda Gelecek Vizyonu ve Akıllı Köy Uygulamaları Semineri