TÜYAP Eskişehir İnşaat Fuarına katıldık

• 15.11.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri, Eskişehir TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen Eskişehir İnşaat Fuarına katıldı. Fuarda üyelerimiz, inşaat sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından görme fırsatı buldular. Fuara, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ercan ÖZTÜRK, İnşaat Meslek Komitesi Üyeleri İsmail Ercan BUZCU ve Selçuk BEGEÇ, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem DUMANSIZOĞLU, Bilecik Belediyesi yetkilileri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz katıldı.

• TÜYAP Eskişehir İnşaat Fuarına katıldık