Osmaneli Belenalan Köyü ve Dereyörük Köyleri Doğa Yürüyüşü

• 18.11.2019

Bilecik TSO Turizm Komisyonu, Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Bilecik Valiliği işbirliğinde, Osmaneli Belenalan Köyü ve Dereyörük Köyleri arasında 8 km mesafeli doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Bilecik Valisi Bilal ŞENTÜRK, Osmaneli Kaymakamı Naif YAVUZ, Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, Kamu Kurumlarının İdarecileri, Bilecik TSO meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bilecik'in doğal güzelliklerini tanıtmak ve turizmde ön plana çıkmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşlerde Bilecik'in farklı noktalarındaki doğal yürüyüş parkurlarını ve doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak ve değer olarak bölge insanın farkındalığını artırmak amaçlanmaktadır.

• Osmaneli Belenalan Köyü ve Dereyörük Köyleri Doğa Yürüyüşü