Bozüyük Ticaret Sanayi Odası yöneticileri Odamızı ziyaret etti

• 25.01.2019
  • alibalaban

Bozüyük Ticaret Sanayi Odası yöneticileri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Oda Genel sekreteri Özgür ERDEM tarafından karşılandı.
Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, ziyarete katılan Meclis Başkanı M.Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK, Yönetim Kurulu Başkan Yard.A.Murat KÖFTECİOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fahri BÜLBÜL, Osman TEKELİ, Kısmet TURAN, Meclis Üyeleri; Buğra LEVENT,Fatih KOÇ, Fikret KARAÇALI, Mustafa ÖZTÜRK, ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
  • Bozüyük Ticaret Sanayi Odası yöneticileri Odamızı ziyaret etti