• 30.09.2019
  • alibalaban

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 2019-2020 akademik yılı açılış töreni, üniversite yerleşkesi içindeki Kapalı Spor Salonunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’in teşrifleriyle ve İlimiz Protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış programına Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz katılarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan varlıkları ile ilimize değer katan sevgili öğrencilerimize başarı dileklerini ilettiler.

• Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 akademik açılış törenlerine katıldık