• 27.12.2019

Bursa, Eskişehir, Bilecik kalkınma Ajansı tarafından 2019 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında yer alarak desteklenen, "Dijital teknolojiyi okulumuzla buluşturup yenilikçi teknisyenler yetiştiriyoruz" proje açılış toplantısı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.
BEBKA, 2019 yılı mesleki eğitimin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında "Nitelikli Eğitim, Nitelikli İnsan, Güçlü Toplum" projesi ve Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı "Dijital teknolojiyi okulumuzla buluşturup yenilikçi teknisyenler yetiştiriyoruz" projesi hibe desteği almaya hak kazandı.
Hayata geçirilecek projelerle, bölge imalat sanayindeki işgücü piyasası ile mesleki eğitim kurumları arasında iletişimin sağlanması yoluyla mesleki eğitimin kalitesinin arttırılması, nitelikli insan kaynağı yapısının oluşturulması ve kurumlar arası işbirliği kültürünün geliştirilmesi amaçlanmıştır.
Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan ÇELİK, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Meclis Üyeleri, ilgili kurum, kuruluş ve STK’ların temsilcileri katıldı.

• Dijital teknolojiyi okulumuzla buluşturup yenilikçi teknisyenler yetiştiriyoruz proje açılış toplantısı