Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikasını ziyaret

• 27.12.2019

Bilecik Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Şükrü KESKİN, Odamız Üyesi Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikasını ziyaret ederek, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Şener TAYLAN’dan istihdam ve üretim hakkında bilgi aldı.

Sanayi kuruluşlarının ekonominin yanı sıra istihdama da büyük katkıda bulunduğunu belirten Vali Şentürk, ''Tarihi ve kültürel değerlerinin yanında Bilecik'te, ciddi bir sanayi sektörü bulunuyor. Bilecik sanayisinde farklı sektörlerde üretim gerçekleştiriliyor. İlimiz üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan ve ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkıda bulunan önemli bir sanayi kenti. Ülkenin ve ilin kalkınması ve gelişmesi için elini taşın altına koyan sanayicilerimizi tebrik ediyorum.'' ifadesinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman da 1958 yılındaki kuruluşundan bu yana sürekli yeniliği ve değişimi ana prensip edindiklerini bildirdi.

• Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikasını ziyaret