• 06.01.2020

Bilecik Müftüsü Necati AKKUŞ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’e veda ziyaretinde bulundu.
Bilecik Müftüsü Necati AKKUŞ’un emekli olması sebebi ile gerçekleştirdiği ziyarette,Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN ile görüşerek bir süre sohbet etti.
Bilecik TSO Başkanı KESKİN, Görev süresi içerisinde İlimizde gerçekleştirdiği başarılı çalışma ve hizmetleri için Sn. AKKUŞ’ a teşekkür ederek ziyaret anısına plaket takdiminde bulundu. Bundan sonraki emeklilik hayatı boyunca sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

• Bilecik Müftüsü Necati AKKUŞ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’e veda ziyaretinde bulundu