BİLECİK TSO'DA İKAYDER TARAFINDAN KONFERANS VERİLDİ

• 29.01.2020

İKAYDER (İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği) tarafından “2020’de İşvereni Neler Bekliyor” konulu eğitim konferansı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.
2020’de İşvereni Neler bekliyor başlıklı konferansta “İnsan kaynakları mesleğini ileriye taşımak, etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek konusu masaya yatırıldı.” İKAYDER Genel Başkanı Dr. Bülent Öz tarafından derneğin tanıtımı ve hedefleri anlatılırken, İKAYDER Bilecik İl Başkanı Tuğba Akbaş İbiş tarafından ise derneğin Bilecik’teki çalışmaları anlatıldı.
SGK İl Müdürü Adem Bedir’in “2020’de SGK denetim konuları” hakkında sunum yapılırken, SMMM Türmob Eğitmeni Nedim Boz tarafından ise “Muhtasar ve SGK primi hizmet beyannamelerinin birleştirilmesi” hakkında bilgiler verildi.
Gerçekleştirilen toplantıya, Bilecik SGK İl Müdürü Sn Adem Bedir, Bilecik Çalışma İş Kurumu Müdürü Sn. Ayhan Tozan, TOBB, Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sn. Şermin Kahraman, Bilecik SMMM Odası Başkanı Sn. Ertuğrul Açıkgöz, İKAYDER Genel Başkanı Dr. Bülent Öz, Bilecik Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, SMMM Türmob Eğitmeni Nedim Boz, Üyelerimizin İnsan kaynakları Personelleri, STK’ların temsilcileri katıldı.

• BİLECİK TSO'DA İKAYDER TARAFINDAN KONFERANS VERİLDİ