BEBKA YÖNETİM KURULU BURSA'DA YAPILDI

• 30.01.2020

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Ocak ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.
Toplantıya, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Eskişehir Valisi Özdemir ÇAKACAK, Bilecik Valisi Bilal ŞENTÜRK, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman YILMAZ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim BURKAY, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin GÜLER, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ve BEBKA Genel Sekreteri İsmail GERİM katıldı.
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), ‘Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nde (Model Fabrika) yapılan toplantının ardından, BEBKA Yönetim Kurulu Üyeleri 'Model Fabrika'yı gezerek, incelemede bulundular.

• BEBKA YÖNETİM KURULU BURSA'DA YAPILDI