Girişimciliğin Köşe Taşları konulu seminer düzenlendi

• 30.01.2020

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü işbirliğinde " Girişimciliğin Köşe Taşları " konulu seminer programı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlendi.
Kadın girişimciliğinin güçlendirilmesi ve girişimci kadın sayısının artırılmasını temin etmek maksadı ile düzenlenen programa Bilecik Valisi Sn.Bilal ŞENTÜRK, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Bşk. Sn. Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret İl Müdürü Sn. Şinasi BALTA, İl protokolü, Kadın girişimciler ve girişimci adayları katıldı.
Değerli sunumlarından dolayı Dr. Mustafa UYSAL' a ve Sn. Habil DURAN' a teşekkürlerimizi sunarız.

• Girişimciliğin Köşe Taşları konulu seminer düzenlendi