• 27.02.2020

"Bir kez daha hep birlikte Allah'ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç ayların müjdecisi Regaip Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran günlerdir. Bugün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle esnaf, tüccar, sanayici ve tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış, huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ KESKİN'İN REGAİP KANDİLİ KUTLAMA MESAJI