• 14.07.2020

Ziyarette, 3. Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, TOBB tarafından yapım montaj aşamasında olan Bilecik Şeyh Edebali Türbesi Asansör Projesinin son durumu ve İlimize kazandırılarak değer katacak projeler ile yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.
TSO Başkanı KESKİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sn. YAĞCI’ya teşekkür etti. Çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Harun ÖZTÜRK, Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Yüksel GÖKÇEDAĞ, Odamız Genel Sekreteri Özgür ERDEM yer aldı.

• Bilecik Milletvekilimiz Sn. Selim YAĞCI , Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’i ziyaret etti.