• 04.08.2020

Valimiz Bilal Şentürk başkanlığında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonu’nda, Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesine yapılması planlanan ''Ticaret Merkezi ve Sosyal Tesis alanı'' proje bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü V. Hediye İman, Bilecik İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Halis Nalbant, BEBKA Bilecik Kalkınma Ofisi Koordinatörü Banu Çiçek Güngördü, 2. OSB. Yetkilileri, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Odamız üyesi Sanayici ve İşadamları ile İlimiz dışından katılan yatırımcı firmalarının yetkilileri katıldı.
Toplantıda, “''Ticaret Merkezi ve Sosyal Tesis alanı ” ile ilgili İş adamlarının görüş ve önerileri alındı. 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yetkililerinin proje ile ilgili hazırladığı tanıtım ve bilgilendirme sunumu’nun ardından, görüş ve önerilerin iletilmesiyle toplantı sona erdi.

• Ticaret Merkezi ve Sosyal Tesis alanı proje bilgilendirme ve istişare toplantısı