‘’BOZÜYÜK MERCİMEKLİ MANTISI’’ İLİMİZİN İKİNCİ COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNÜ OLARAK TESCİL EDİLDİ.

  • 05.08.2020
  • BilecikTSO

2018 yılında Odamızca Coğrafi İşareti alınan Pazaryeri Helvasının ardından, ‘’Bozüyük Mercimekli Mantısı’’ 27 Temmuz 2020 tarihinde, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından ilimizin ikinci Coğrafi İşaretli Ürünü olarak tescillendi. Tescil başvurusu Odamızca yapılan ve tescil süreçleri tarafımızca titizlikle takip edilen ‘’Bozüyük Mercimekli Mantısı Coğrafi İşaret Tescilinin’’ Odamıza, İlimize ve üreticilerimize hayırlı olmasını dileriz.
Tescil dosyasının hazırlanmasında ve takibinde Odamızdan desteğini esirgemeyen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sn. Mesut KAPLAN’a, tescil süresince bizlere her türlü desteği sunan Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Necmettin YOLDAŞ’a, bir önceki dönem Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Hülya ESEL’e , Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Buğra LEVENT ve Yönetimine ve BEBKA Kalkınma Ajansına teşekkürlerimizi sunarız.

 

  • ‘’BOZÜYÜK MERCİMEKLİ MANTISI’’ İLİMİZİN İKİNCİ COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNÜ OLARAK TESCİL EDİLDİ.
  • ‘’BOZÜYÜK MERCİMEKLİ MANTISI’’ İLİMİZİN İKİNCİ COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNÜ OLARAK TESCİL EDİLDİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç