• 10.11.2020

Akhisar Kaymakamı Sabit KAYA’nın da bulunduğu ziyarette, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ERDAYIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet ULUSOY, Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Murat TINAZ, Yönetim kurulu Üyesi Mehmet KANTARLI hazır bulundular.
Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Akhisar TSO Başkanı Mehmet Ali ERDAYIOĞLU’na teşekkür ettiler.

• Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.