• 10.11.2020

Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar PEKCAN ve TOBB Başkanımız Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımıyla İzmir’de yaşanan depremin yaralarını sarmak amacıyla İzmir Ticaret Odasının ev sahipliğinde “İZMİR İL VE İLÇELERİ MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI “ düzenlendi.
Odamız, Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN , yıkıcı deprem sonrası , İzmir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette gerçekleşmekte olan İstişare toplantısına katılarak yer aldılar.

• Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, İzmir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.