BİLECİK TSO ÜYELERİNE YÖNELİK ÖZEL GÜRLİFE HOSPITAL HASTANESİ-BİLECİK İŞ GÜVENLİĞİ SAĞLIK TİC.A.Ş. İLE TEST PROTOKOLÜ İMZALADI.

  • 01.12.2020
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin özel indirimli olarak faydalanması için Bilecik İş Güvenliği Sağlık Tic. A.Ş. ile Özel Gürlife Hospital Hastanesi arasında sağlık hizmeti protokolü imzalandı.


Protokol kapsamında, Bilecik TSO üyeleri ve birinci derece yakınlarına yönelik özel indirimli olarak yararlanabilecekleri PCR (Polymerase Chain Reaction) testi ve COVİD-19 Antikor Testi yapılacaktır.


Odamızda imzalanan Protokolü, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Özel GÜRLİFE HOSPİTAL Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı Gökhan ÖZMEN, Bilecik İş Güvenliği Sağlık Tic. A.Ş Firma ortağı Uygar TATAR, hayırlı olması dilekleriyle imzaladı. Protokolde Odamız Genel Sekreter Vekili Doğan Gürkan AKYOL yer aldı.


Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yaptığı açıklamada Üyelerimiz ve 1.derece akrabaları (Anne, Baba, Eş ve Çocuk) ile çalışanları için indirimli test uygulamasından faydalanabileceklerdir. Koronavirüs pandemi sürecinde imza altına aldığımız bu protokolün Odamıza, Üyelerimize Özel Gürlife Hastanesi ve Bilecik İş Güvenliği Sağlık Tic. A.Ş.’ne hayırlı olması temennisiyle sağlıklı günler diledi.


PCR Testi fiyatlandırması 180 TL + KDV(Kişi) ,
COVİD-19 Antikor Testi fiyatlandırması 110 TL + KDV(Kişi) olacaktır.
İletişim;
Uygar TATAR
Şirket Yetkilisi
0(533)1496585
uygar@bilecikosgb.com

 

  • BİLECİK TSO ÜYELERİNE YÖNELİK ÖZEL GÜRLİFE HOSPITAL HASTANESİ-BİLECİK İŞ GÜVENLİĞİ SAĞLIK TİC.A.Ş. İLE TEST PROTOKOLÜ İMZALADI.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç