Ziraat Bankası Bilecik Şube Müdürü Mehmet Tahir SAVAŞ Odamızı ziyaret etti.

• 17.12.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin AYDIN’ın katılımıyla 10 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen “Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi” Lansmanı’nın ardından, Ziraat Bankası Bilecik Şube Müdürü Mehmet Tahir SAVAŞ Odamızı ziyaret etti.
Bilecik Şube Müdürü Mehmet Tahir SAVAŞ Projenin içeriği hakkında, Odamız Genel Sekreter Vekili Doğan Gürkan AKYOL ve Muhasebe Müdürü Ümit Aysev GÜÇLÜ’ye bilgilendirmede bulundu. Nazik ziyareti için kendilerine teşekkür ederiz.

• Ziraat Bankası Bilecik Şube Müdürü Mehmet Tahir SAVAŞ Odamızı ziyaret etti.