Antakya Ticaret Borsasını Ziyaret Ettik

• 22.01.2021

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Serhat ÖZTÜRK Akdeniz Bölgesi Oda/Borsa ziyaretleri kapsamında, Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ünal ÇOLAKOĞLU' nu makamında ziyaret ettiler.
Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Serhat ÖZTÜRK ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek nazik kabulleri ve misafirperverliklerinden dolayı, Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ünal ÇOLAKOĞLU' na teşekkür ettiler.

• Antakya Ticaret Borsasını Ziyaret Ettik