BAŞKANIMIZ ŞÜKRÜ KESKİN'E BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ZİYARET

• 27.01.2021

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR , Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’e ziyarette bulundu.

Bilecik TSO yönetim Kurulu Sayman Üyesi İsmet KIZILDAĞ ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Danışmanı Özgür ÖZCAN ziyarette yer aldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN , “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR ile ortak faaliyetlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

• BAŞKANIMIZ ŞÜKRÜ KESKİN'E BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ZİYARET