BİLECİK TSO TARAFINDAN SAĞLANAN TABLET BİLGİSAYARLAR KÜÇÜK PARMAKLAR’A ULAŞTIRILDI.

  • 17.02.2021
  • BilecikTSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet kampanyası kapsamında, Pandemi döneminde uzaktan eğitim programlarına katkı sağlamak amacıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından uzaktan eğitim programlarına erişim sağlayamayan Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere 15 adet tablet bilgisayar Okul Müdürü Sayın Yücel GÜRSOY’ a teslim edildi.

Tablet bilgisayar teslim programına, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Sayman Üye İsmet KIZILDAĞ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Orhan ŞİŞMAN, Harun ÖZTÜRK ve Ersel EMİROĞLU katılım sağladı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Sevgili öğrencilerimize tablet bilgisayarlarının hayırlı olması dileklerimle, başarılı iyi günlerde kullanmalarını dilerim dedi.
 

  • BİLECİK TSO TARAFINDAN SAĞLANAN TABLET BİLGİSAYARLAR KÜÇÜK PARMAKLAR’A ULAŞTIRILDI.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç