XIII. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ

• 23.02.2021

Sayın Üyemiz,
TOBB’dan Odamıza intikal eden “XIII. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ” hakkındaki yazı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneğinin iş birliğinde 24-24 Şubat 2021 tarihlerinde ekli program çerçevesinde “Sürdürülebilir İş Dünyasının Pusulası: Kurumsal Yönetim” konulu XIII. Kurumsal Yönetim Zirvesi gerçekleştirilecektir. Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da katılımıyla internet üzerinden gerçekleştirilecek olan zirvede XI. Kurumsal Yönetim Ödülleri de sahiplerini bulacaktır. Zirveye ilişkin davet ek’te sunulmaktadır.

Bilgilerinize Saygılarımızla sunarız.

• XIII. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ