SAKARYA TİCARET BORSA'SI BAŞKANI ADEM SARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 15.03.2021
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem SARI , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin SARI, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’i makamında ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Meclis Üyelerimiz; Hakkı AYNUR, İlhan KARAÇAYIR , Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE tarafından karşılandı.

Ziyarette Oda ve Borsanın ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Sakarya Ticaret Borsası Yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret günün anısına karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

• SAKARYA TİCARET BORSA'SI BAŞKANI ADEM SARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ