"Türk iş adamları için Pandemi Döneminde Rusya'da İş Yapmanın Özellikleri" konulu online görüşmeler gerçekleşti

• 20.05.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Rusya-Türkiye İş Konseyi çatısı altında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen gıda hammaddeleri, gıda sanayisi, ambalaj üretimi, ortak tüketim mallar, perakende, tekstil, giyim eşyası imalatı sektörleri ile ilgili olarak "Türk iş adamları için Pandemi Döneminde Rusya'da İş Yapmanın Özellikleri" konulu online gerçekleşen görüşmelere katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, On-line gerçekleşen toplantıda, Üyelerimizin faaliyet gösterdikleri sektörlerde beklenti ve talepleri dile getirdi.

• "Türk iş adamları için Pandemi Döneminde Rusya'da İş Yapmanın Özellikleri"  konulu online görüşmeler gerçekleşti