BİLECİK TSO BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN ESKİŞEHİR ENDÜSTRİ AR-GE FUARI’NI ZİYARET ETTİ

• 11.06.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN , Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ercan DÜZGÜN ile birlikte Eskişehir’in özellikle havacılık, makine imalat sanayi ve ileri teknoloji üretimindeki potansiyelini ön plana çıkaracak, bunun yanı sıra dünyanın ve ülkemizin bu alandaki lider firmaların yer aldığı ESKİŞEHİR ENDÜSTRİ AR-GE FUARI’nı ziyaret etti.
  • BİLECİK TSO BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN ESKİŞEHİR ENDÜSTRİ AR-GE  FUARI’NI ZİYARET ETTİ