• 21.06.2021
İlimiz Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK’ ün Fabrika ziyaretleri kapsamında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN ile birlikte ELGİNKAN Topluluğu Kuruluşlarından MATEL HAMMADDE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. üretim ve zenginleştirme tesislerini ziyaret etti.
Sayın Valimiz, MATEL A.Ş. Genel Müdürü Ercüment ARICI ve Fabrika Müdürü Ömer ÇAMOĞLU’ dan Üretim kapasitesi-faaliyetleri ile sağlanan istihdam hakkında bilgi aldı.

• BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK VE TSO BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN ELGİNKAN KURULUŞLARINDAN MATEL A.Ş.'Nİ ZİYARET ETTİ