BİLECİK TSO OLARAK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ DESTEKLİYORUZ

• 01.07.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı projeleriyle bizleri umutlandıran ve gururlandıran gençlerimizin yanındayız.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, Emirhan YAZICI ve Mehmet KESEKOĞLU öncülüğünde kurulan “Typhoon İha” takımı, İnsansız hava aracı yarışması sabit kanat kategorisinde geliştirdikleri projeleriyle Türkiye'nin en büyük Teknoloji Fuarı Teknofest-2021’de yarışacaklardır.

İnsansız hava aracında kullanılmak üzere Odamız tarafından gerekli malzemeler temin edilerek kendilerine teslim edilmiştir. Değerli öğrencilerimize katılacakları yarışmada başarılar dileyerek, kategorilerinde ödüllü olarak geri dönmelerini dileriz.
  • BİLECİK TSO OLARAK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ DESTEKLİYORUZ