Valilik Toplantısı

• 01.07.2021
Valimiz Bilal ŞENTÜRK başkanlığında, Valilik toplantı salonunda  1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile firma yetkililerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Şükrü KESKİN, 1. OSB. Yönetim Kurulu Başkanı ve Arslan Alüminyum Firma Sahibi Mehmet ARSLAN, 2. OSB. Yönetim Kurulu Başkanı Halis NALBANT, Bien  Seramik Yapı Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Nevrettin ŞENYAYLA, Porland Porselen Sanayi Tic. A.Ş. Firma Sahibi Süleyman PAMUKÇU, Temesist Fabrika Müdürü Ersin BEKAR, 1 OSB. Müdürü Olcay PALTA, 2.OSB. Müdürü Mustafa ÜNAL katıldı.
Gündem olarak, Bilecik için yapılacak çalışmalar ve iş dünyasındaki gelişmeler değerlendirildi.
  • Valilik Toplantısı