Durden Plastik Ürünler ve Yapışkan Film Fabrikasını ziyaret ettik

• 05.07.2021
Valimiz Bilal ŞENTÜRK, Fabrika ziyaretleri kapsamında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN ve ziyarete katılım sağlayan  Bilecik TSO Başkan Yrd. Ercan DÜZGÜN, 1. Organize Sanayi Bölgesinde, otomotiv sektörüne yönelik olarak iç ve dış dekoratif parçalar üretimi yapan Durden Plastik Ürünler ve Yapışkan Film Fabrikasını ziyaret etti.
Üretim tesislerini gezen Vali ŞENTÜRK, Fabrikanın Mali İdari İşler Direktörü Burak UYGUN ile Üretim ve Lojistik Direktörü Seyit Ali ARISOY'dan üretim ve istihdam hakkında bilgi alarak, yenilikçi bakış açışıyla Bilecik'e ve ülkeye katma değer yaratmalarından dolayı teşekkür etti.
  • Durden Plastik Ürünler ve Yapışkan Film Fabrikasını ziyaret ettik