• 14.07.2021
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcımız Murat S. ÖZTÜRK' ü fabrikasında ziyaret etti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde yeni kurulan Tıp Fakültesine ait hizmete girecek binada eğitim-öğretim hizmetlerine katkıda bulunmak üzere 141 öğrencilik amfi sınıfının tefrişat’ının hibe edilmesine dair protokole istinaden Tıp Fakültesi bünyesinde Morfoloji Binası olarak hizmet verecek olan Sağlık Bloklarında, tefrişatı devam eden amfilere katkıda bulunan ÖZTÜRKLER METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sahibi ÖZTÜRK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek fabrikada imalatı devam eden ürünleri tanıttı. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU katıldı.
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcımız Murat S. ÖZTÜRK' ü fabrikasında ziyaret etti.