VALİ ŞENTÜRK'TEN BİLECİK TSO'YA VEDA ZİYARETİ

  • 16.07.2021
  • BilecikTSO
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğüne atanan Valimiz Bilal ŞENTÜRK , Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Ercan DÜZGÜN ve Murat Serhat ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan ŞİŞMAN ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL yer aldı.

Vali ŞENTÜRK, görev süresi boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve işbirliğinden dolayı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, İlimize yapmış olduğu değerli katkı ve hizmetlerinden dolayı Vali ŞENTÜRK’e teşekkür ederek, atandığı Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü görevinde başarılar dileyerek, ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmesini diledi. Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.
  • VALİ ŞENTÜRK'TEN BİLECİK TSO'YA VEDA ZİYARETİ
  • VALİ ŞENTÜRK'TEN BİLECİK TSO'YA VEDA ZİYARETİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç