Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

• 02.08.2021

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilecik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Meclis Başkanı Erdal Erşan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Bilecik ekonomisi hakkında bilgi vererek bölgenin ihtiyaçlarını ve beklentilerini detaylı olarak paylaştı.

Bilecik’in son yıllarda yatırımlarla hızla büyüdüğünü, İlimizin gerek konumu gerekse gelişmekte olan ulaşım ağlarıyla ekonomik açıdan cazibe merkezi olduğunu, göç alan duruma geldiğini, farklı sektörlerden önemli firma ve kuruluşların yatırımlarını aldığını, İl genelinde 6 adet Organize sanayi Bölgesinin bulunduğunu merkez ilçemizde II. Organize Sanayi Bölgesinin yer aldığını ve 3.Organize Sanayi Bölgesininde kurulma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü Bakan Varank ile paylaşan Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, İlimizin uzun zamandan beri ulaşım sorunlarının bulunduğunu Bursa-Yenişehir-Bilecik arası duble yolun uzun süredir tamamlanamadığını, Yeni Kurulan 3. Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirerek ayrıca Sanayicilerimizin beklenti ve taleplerini ilgilendiren geniş içerikli arz dosyasını iletti.

Daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, pazaryeri ilçesinde bulunan Küçük Elmalı Barajı sosyal tesislerinde Sanayiciler ile birlikte istişare toplantısına geçti.
  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank,  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.