BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ MANAVGAT’A DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDULAR

• 03.08.2021
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcımız Sn. Muharrem KAYA ve Meclis Üyemiz Sn. Yüksel GÖKÇEDAĞ, Antalya Manavgat’ta yangından etkilenen vatandaşlarımız ve çiftçilerimizin hayvanları için Odamız adına hayvan yemi desteklerini ulaştırdılar.
Ülkemizin yaşadığı yangın felaketleri için vatandaşlarımıza yardım etmek ve yapılan çalışmalara katılmak için Manavgat Afet Koordinasyon Merkezine giderek ilimiz ve Odamız adına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Ülkemizin bir daha böyle afetler yaşamaması temenni ederek, söndürme faaliyetlerinde bulunan yurt içinden ve yurt dışından gelerek yardımlarını esirmeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

• BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ MANAVGAT’A DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDULAR