BİLECİK TSO’DAN MANAVGAT TSO’YA ZİYARET

• 04.08.2021
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcımız Sn. Muharrem KAYA ve Meclis Üyemiz Sn. Yüksel GÖKÇEDAĞ, bölgede yaşanan yangın afeti nedeniyle Antalya- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Bilecik TSO heyeti ziyaret kapsamında, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyeleri AntalyaTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut ÇETİN, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇANDIR ile bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcısı KAYA ve Meclis GÖKÇEDAĞ, Ülkemizde bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması temennileriyle, çıkan orman yangınında hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temennilerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manavgat TSO Başkanı Seydi Tahsin GÜNGÖR, Bilecik TSO heyetine teşekkürlerini iletti.

• BİLECİK TSO’DAN MANAVGAT TSO’YA ZİYARET