T.C. ZİRAAT BANKASI ESKİŞEHİR BÖLGE BAŞKANI VEHBİ BAHADIR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 09.12.2021
Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Başkanı Vehbi BAHADIR, Bilecik Şube Müdürü Mehmet Tahir SAVAŞ ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’e ziyarette bulundular.
Bilecik’teki ticari yapı ve ekonomik durum hakkında fikir alış verişinde bulunulan, ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN günün anısına hediye takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
  • T.C. ZİRAAT BANKASI ESKİŞEHİR BÖLGE BAŞKANI VEHBİ BAHADIR ODAMIZI ZİYARET ETTİ