BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN KEMAL KAYIRAN'I ZİYARET ETTİ

• 08.12.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, beraberindeki heyetle birlikte Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sayın Kemal KAYIRAN’ı makamında ziyaret etti.

Başkan KESKİN, Odanın çalışmaları, 2022 yılı projeleri ve hedeflerinden bahsederken, İlimizde geçmiş yıllarda Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı olarak görevlerde bulunan ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sayın, KAYIRAN' a yeni görevinin hayırlı olması temennileriyle birlikte çalışmalarında başarılar diledi.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Kemal KAYIRAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
  • BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN  KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN KEMAL KAYIRAN'I ZİYARET ETTİ