“DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” PROJESİNE YOĞUN TALEP

  • 04.11.2014

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından projelendirilen ve İlimizde Uzaktan Eğitim Tekniği ile yürütülecek ilk proje özelliğine sahip olan “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” projemiz için ön talep toplama süresi sona erdi.

2014 yılı Teknik Destek programı kapsamında sunmuş olduğumuz bu proje ile, İlimizde faaliyet gösteren firmalara, dış ticaret mevzuatını tüm yönleriyle öğrenmek isteyen kişilere kapsamlı bilgi vermeyi ve operasyonel uygulama becerisi kazandırmayı hedeflemekteyiz. Odamız üyelerinden 30 kişi ve İşkur İl Müdürlüğümüzce belirlenecek 10 kişi ile toplamda 40 kursiyer olarak planlanan Uzaktan Eğitim Tekniği ile yürütülecek olan “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” projemize farklı sektörlerden firmalar ve çalışanları büyük ilgi gösterdi.

7 Kasım 2014 Cuma günü başlayacak olan eğitimde, kursiyerlere dağıtılacak olan kullanıcı adı ve şifre ile uzaktan eğitim sistemine dahil olabilecekler. Toplam 35 konuyu kapsayan eğitimde, kursiyerler tüm eğitim konularını sırasıyla bitirmek zorundalar. Konularda en az iki quiz olacak ve tüm konular bittikten sonra tüm konuları kapsayan bir sınav yapılacak. Sınavda taban puan 50 olacaktır ve bu puanın üstüne çıkan kursiyerlere MEB onaylı Dış Ticaret Uzmanı Belgesi verilecektir.

  • “DIŞ TİCARETE DEĞER KATIYORUZ” PROJESİNE YOĞUN TALEP

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç