• 08.02.2022
Bilecik Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli ÇELİK ve BEBKA Bilecik Kalkınma Ajansı Koordinatörü Banu Çiçek GÜNGÖRDÜ, Bilecik eski Valimiz ve Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürümüz Sayın Bilal ŞENTÜRK’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Bilecik TSO Başkanı KESKİN, 2022 yılı Oda faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürü Sayın Bilal ŞENTÜRK’e görevinin hayırlı olması temennisiyle birlikte çalışmalarında başarılar diledi.
Sayın Bilal ŞENTÜRK ise; ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkürlerini iletti.
  • Cumhurbaşkanlığı Personel Prensipler Genel Müdürü Sayın Bilal ŞENTÜRK’ü makamında ziyaret ettik