• 09.02.2022
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlenerek sonuçlanmıştır.

TOBB, TOBB ETÜ, TEPAV ve Vodafone Business işbirliğinde belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi 2017-2019 ciro artışına göre hesaplandı. 29 farklı ilden 32 ayrı sektörden şirket yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen törende, İlimizde faaliyet gösteren, Odamız Üyesi ADDENT OTOMOTİV A.Ş. üstün çalışmalarıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasından 19. Sırada girmeyi başarmıştır.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ndan Başarı plaketi alan  ADDENT OTOMOTİV A.Ş. Firma Yetkilisi ve Bilecik TSO Meclis Divanı Üyesi Berat SUBAŞI’nı Türkiye genelinde gösterdikleri bu üstün başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının  devamını dilerim.

Şükrü KESKİN
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı
  • Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına Odamız Üyesi ADDENT Otomotiv A.Ş. 19. Sırada yer aldı.