• 11.02.2022
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 40.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen ziyaretçileri için 25. kez kapılarını açtı.
09-12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ ta düzenlenen fuarda Bilecik Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası destekleri ile ilimizin Ulusal ve Uluslararası alanda tanıtılması adına “BİLECİK” standımızla yerimizi aldık.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem KAYA, Meclis Üyemiz ve Kültür Turizm Komisyonu Başkanımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Meclis Üyemiz Adem AKMAN ve İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Serkan BİRCAN Fuar açılışına katılarak “BİLECİK” standımızda ziyaretçileri ağırladılar.
  • Bilecik TSO Yöneticileri 25. EMİTT Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı