Kurum Müdürleri Odamıza ziyarette bulundular

  • 08.03.2022
  • BilecikTSO
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami YURDAKUL, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayhan TOZAN, Gençlik ve Spor il Müdürü Yasin ÖZDEMİR, İl Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, Menetrel Gıda Fabrika Müdürü Yılmaz AKIN ve Silkar Madencilik A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Mehmet BEŞPARMAK heyet olarak Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamıza ziyarette bulundular.
Heyeti, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU ve Genel Sekreter Doğan Gürkan AKYOL ağırladı.
Sohbet ve karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette, Kentimiz ile ilgili yapılacak ortak çalışmalar ve iş birlikleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Bilecik TSO Başkan Vekili Ercan DÜZGÜN, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.

  • Kurum Müdürleri Odamıza ziyarette bulundular

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç