• 08.03.2022
Vali Dr. Kemal KIZILKAYA Başkanlığında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami YURDAKUL, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan DÜZGÜN, Bilecik TSO Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL ve Odamız Üyesi Firma temsilcileri’nin katılımıyla 25-26 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde düzenlenecek olan “Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı” istişare toplantısı Valilik toplantı salonu’nda gerçekleştirildi.
  • “Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı” istişare toplantısı Valilik toplantı salonu’nda gerçekleştirildi